Appeltjes voor de zorg!

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet. De druk was nog nooit zo hoog in de zorg en de behoefte aan vrijwilligers zo groot. Dit was voor ons een heel mooi moment om met een leuke kleine traktatie langs te gaan op 2 zorglocaties van tante Louise. Met ons bezoek wilden wij de zorgmedewerkers/vrijwilligers en bewoners op een leuke manier verassen. En dat is gelukt, we kijken terug op een zeer waardevolle dag. Wij bedanken tante Louise en alle aanwezigen voor de gastvrije ontvangst, de mooie indruk die jullie bij ons hebben achtergelaten en het besef van het belang van vrijwilligers in de zorg. Bijzonder om alle verhalen te horen en te zien hoe hard iedereen zijn best heeft gedaan om deze tijd goed door te komen. En mocht je interesse hebben, bij tante Louise zoeken ze nog altijd leuke vrijwilligers!