"Van onze klanten onze ambassadeurs maken, dat zien we 't liefst. Klanten die zo tevreden zijn, dat ze Van Crugten Advies bij hun familie en vrienden aanraden. Het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!"

Altijd bereikbaar en dichtbij

Alles volgens afspraak

Persoonlijk en betrokken

Deskundig en betrouwbaar

Helder en snel

Voor ons begint 't allemaal bij jou!

Google

C VanvlietC Vanvliet

10:27 25 Nov 21
Wij waren op zoek naar financieel advies en dat hebben we dan hier ook zeer zeker gekregen. Sjoerd en Cindy stonden altijd voor ons klaar, namen de tijd om alles uit te leggenen overal was wel een oplossing voor. Kortom Geweldig

mpjmtiberiusmpjmtiberius

10:18 16 Nov 21
VAN CRUGTEN ADVIES bezorgt persoonlijk advies waarbij de klant altijd voorop staat en altijd wordt er nauw meegedacht met de klant voor oplossingen op maat.

C VlietC Vliet

13:18 25 Oct 21
Erg blij dat wij de keuze hebben gemaakt om van Crugten advies in te schakelen voor onze financiële zaken. Via via zijn wij bij van Crugten advies terecht gekomen en ik zou het ieder ander ook adviseren. Sjoerd en Linda bedankt voor de goede zorgen en verleende service.

Renate KruithofRenate Kruithof

09:23 04 Oct 21
Sjoerd en Linda heb ik als zeer betrokken en meedenkend ervaren.Voor mij was het aanpassen van de hypotheek een zorg minder omdat er snel en effectief gehandeld werd.Dit heb ik als erg prettig ervaren en raad hen daarom ook eenieder aan die op financieel gebied iemand nodig heeft.

Sylvia LambrechtsSylvia Lambrechts

11:03 09 Jun 21
Toen we bij Sjoerd aangaven dat we ons aan het oriënteren waren om een huis te kopen heeft hij ons vanaf het begin ontzettend goed en fijn geholpen. Hij nam uitgebreid de tijd om onze wensen aan te horen en ons te adviseren. Als we vragen hadden konden we hem telefonisch altijd bereiken en geen vraag was te veel.Sjoerd en Linda zijn ontzettend vriendelijk, betrokken en geduldig om je zo goed... mogelijk te helpen. Wij hebben hen eerder aanbevolen bij familie, en zouden hen bij iedereen willen aanraden! Daarnaast kunnen wij nog steeds terecht m.b.t. onze verzekeringen, wat een heel geruststellend gevoel geeft. Kortom, alleen maar positieve ervaringen!lees verder

js_loader

Kies voor VAN CRUGTEN ADVIES!

Wil jij graag advies over je hypotheek en/of verzekeringen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We heb­ben alles onder 1 dak en zijn hiermee groot genoeg om snel op jouw vragen te reageren en klein genoeg om je van goed advies te voorzien! Want met ons team staan wij dichtbij onze klanten en adviseren wij iedereen, zoals wij zelf geadviseerd willen worden! Duidelijke taal, dichtbij, een frisse blik en advies op maat, daarin onderscheiden wij ons. 

 

Ook de 9 tot 5 mentaliteit vinden we iets van vroeger. Wij staan elke werkdag tot ’s avonds laat voor je klaar. Bij jou thuis of bij ons op kantoor. Met veel plezier gaan wij elke dag weer aan de slag! Wil je weten wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Laat dan gerust een bericht achter via het contactformulier of chat met ons via de Messenger knop (rechtsonderin).

Onze reviews op een rijtje...

Lees meer reviews of schrijf er zelf één!

Advieskeuze platform

Wij regelen het gewoon graag goed!

Lekker wonen & onbezorgd genieten van het leven!