Waarmee kunnen we je helpen?

Je eerste huis

Volgende huis

Aanpassen / Oversluiten

Verduurzamen

Uit elkaar gaan

Nieuwbouw

Senior

Ondernemer / ZZP-er

In 4 stappen een hypotheek die bij jou past:

1. VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK
Alles is mogelijk. Op ons kantoor, bij jou thuis of op afstand. Het maakt ons niet uit. We maken graag een afspraak om kennis met je te maken en je wensen, doelen, situatie en mogelijkheden te bespreken. Aan de hand van deze inventarisatie maken we een beknopte eerste berekening van je financiële mogelijkheden en bijbehorende maandlasten. Deze hypotheekberekening, met financieringsopzet bijkomende kosten (koper) en overzicht maandelijkse bruto/netto lasten, krijg je natuurlijk ook overhandigd na het gesprek. Wel zo fijn!
2. UITGEBREID DESKUNDIG ADVIES
Naar aanleiding van je concrete aankoopplannen en wensen hebben we een persoonlijk en duidelijk hypotheekgesprek. Hierbij zetten we alles rustig op een rijtje en bepalen we samen de aankoopstrategie. We staan stil bij de zaken die vastgelegd “moeten” worden in de koopovereenkomst. Zelfs waar je op let bij een bezichtiging, komt aan bod. En waar je voor gekomen bent, we laten je exact zien wat de bijkomende kosten zijn en wat je maandlasten zullen gaan worden. We maken een selectie van hypotheekaanbieders op basis van de meest gunstige rente en voorwaarden. En we brengen natuurlijk de situatie bij verschillende risico’s zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en eerder stoppen met werken in beeld. Zorgeloos blijven wonen en leven is natuurlijk net zo belangrijk.
3. HYPOTHEEKAANVRAAG EN ALLE BIJKOMENDE ZAKEN
Wij begrijpen dat dit een zeer spannende periode voor je is dus we ontzorgen en begeleiden je tijdens dit hele proces. Vanaf het aanvragen van de hypotheekofferte, verzamelen van alle benodigde gegevens tot de controle van de notarisstukken in verband met aankoop van de woning. We helpen je zelfs bij het goed regelen van je verzekeringen!
4. NAZORG EN UPDATES OVER INTERESSANTE ONTWIKKELINGEN
Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste wijzigingen die interessant voor je zijn. En je kan altijd contact met ons opnemen over je hypotheek en eventuele vragen over bijvoorbeeld rente-aanpassingen en extra aflossingen in de toekomst. Wij zorgen graag goed voor je.

We staan voor je klaar!

Door dichtbij & persoonlijk te zijn, kunnen wij veel voor je betekenen en maken wij het verschil!