Goed verzekerd, onze zorg!

Ook voor al je verzekeringen bij je bij ons aan ’t juiste adres. Of het nu om schadeverzekeringen of levensverzekeringen gaat, wij kunnen je overal in adviseren. Wist je trouwens dat je met meerdere verzekeringen in een pakket, pakketkorting krijgt? Dus door alle verzekeringen overzichtelijk bij elkaar onder te brengen, levert je dit gemak en ook nog eens voordeel op.


4 redenen om voor ons te kiezen:

1

Besparing in tijd
Wij kennen onze klanten en hebben daardoor vaak aan een half woord genoeg. Alle noodzakelijke gegevens zijn aanwezig en zo is je aanvraag snel verwerkt. Je hoeft niet zelf de beste maatschappij te zoeken. Je geeft je wensen door en wij zoeken naar de aanbieding die ‘t beste bij jou past. Ook bij eventuele schades ben je minder tijd kwijt en voorkom je een hoop stress. Probeer maar eens door de telefonische klantenservice van een gemiddeld bedrijf te raken. Nee, laat dat maar aan ons over!

2

Besparing in geld
Wij hebben de keuze uit een grote groep verzekeraars. We maken een uitgebreide vergelijking voor je op basis van prijs en natuurlijk alle bijkomende voorwaarden. Hiermee behoeden we je eigenlijk ook voor eventuele valkuilen. Want premie is maar één kant van een verzekering. De voorwaarden zijn natuurlijk net zo belangrijk. En daar voor jou de juiste verhouding tussen vinden, dat is ons werk!

3

Service
Heb je een vraag of zit je met een probleem? Wij komen bij je aan huis, op kantoor of we regelen het desgewenst via telefoon en/of WhatsApp. De meest voorkomende wijziging is de voertuigwijziging. Altijd prettig om van ons te horen dat je met je nieuwe auto, motor of bromfiets veilig weg kunt rijden. Vaak is dit een kwestie van één telefoontje of bericht. Ook in het weekend! Om de zoveel tijd nemen we samen bij je thuis of op kantoor je volledige pakket door. Is je situatie veranderd, dan passen we je pakket hier direct op aan.

4

Relatie
Betrokkenheid met onze klant staat bij ons voorop. En dat is ook meteen het leuke aan dit vak. Wij zijn er niet alleen voor jouw verzekeringen en hypotheek, maar staan je ook altijd terzijde bij andere impactvolle en soms emotionele momenten in het leven.