GOED VERZEKERD,

onze zorg!

Ook voor al je verzekeringen ben je bij ons aan 't juiste adres. Of het nu om schadeverzekeringen of levensverzekeringen gaat, wij kunnen je overal in adviseren. Wist je trouwens dat je met meerdere verzekeringen in een pakket, PAKKETKORTING krijgt?
Dus door alle verzekeringen overzichtelijk bij elkaar onder te brengen, levert je dit gemak en ook nog eens voordeel op!

Het gemak van alles onder één dak!

WIJ KENNEN ONZE KLANT
Wij vinden het erg belangrijk om dichtbij onze klanten te staan en hebben daardoor vaak aan een half woord genoeg. Alle noodzakelijke gegevens zijn aanwezig en zo is je (aan)vraag snel verwerkt. Je hoeft niet zelf te zoeken, maar neemt simpelweg contact ons op. Je geeft je wensen door en wij zoeken naar de aanbieding die ’t beste bij jou past.  
ONZE TAK VAN SPORT
Wij hebben de keuze uit een grote groep verzekeraars. We maken een uitgebreide vergelijking voor je op basis van prijs en natuurlijk alle bijkomende voorwaarden. Hiermee behoeden we je eigenlijk ook voor eventuele valkuilen. Want premie is maar één kant van een verzekering. De voorwaarden zijn natuurlijk net zo belangrijk. En daar voor jou de juiste verhouding tussen vinden, dat is ons werk!
SERVICE OF SCHADE
Heb je een vraag of zit je met een probleem? Je bent altijd welkom bij ons op kantoor, we komen bij je aan huis wanneer het jou uitkomt of we regelen het desgewenst via telefoon en/of WhatsApp. In begrijpelijke taal helpen we je en denken we met je mee. Altijd prettig om van ons te horen dat je met je nieuwe auto, motor of bromfiets veilig weg kunt rijden. Vaak is dit een kwestie van één telefoontje of bericht. Zelfs in het weekend! Ook bij eventuele schades ben je minder tijd kwijt en voorkom je een hoop stress. Probeer maar eens door de telefonische klantenservice van een gemiddeld bedrijf te raken. Nee, laat dat maar aan ons over! En om er zeker van te zijn dat alles nog up-to-date is, nemen we om de zoveel tijd samen je volledige pakket door. Is je situatie veranderd, dan passen we je pakket hier direct op aan.
ONZE MISSIE
Uit ervaring weten wij dat financiële zaken vaak niet het favoriete onderwerp van gesprek zijn. Voor ons wel. Wij zijn elke dag met plezier bezig met jouw verzekeringen. Betrokkenheid bij onze klant staat voorop. En dat is ook meteen het leuke aan dit vak. Wij zijn er niet alleen voor jouw verzekeringen en hypotheek, maar staan je ook altijd terzijde bij andere impactvolle en soms emotionele momenten in het leven.

Wij staan voor je klaar en ontzorgen je graag!

Onze Nh1816 beoordelingen

Trots op hoe onze klanten onze werkzaamheden èn schade-afwikkeling ervaren!

  VerzekeringApp

      Altijd alles bij de hand, wel zo prettig:

  • Schade melden
  • Polissen bekijken
  • Schadeherstelbedrijf vinden
  • Nh1816 Verzekeringsbewijs altijd bij de hand
  • Direct noodhulpnr.: +31(0)88 112 1816

Mijn polissen

Online toegang tot uw verzekeringen? Log in of registreer op Mijn Polissen, uw digitale map waarin u al uw verzekeringsinformatie vindt en schade kunt melden. Registreren kan eenvoudig met uw e-mailadres of iDIN (de veilige registratiemethode van banken). Heeft u al een account? Log eenvoudig in met e-mailadres+wachtwoord, 5-cijferige pincode, gezichtsherkenning of vingerscan!

Online verzekeringen inzien

Ontdek de voordelen!

Met korting naar het museum, de dierentuin of het theater? Wandelen en fietsen met gratis gebiedsfolder? En nog veel meer andere interessante ledenvoordelen! Je leest hierover in ons ZEST Magazine.
Je kan ook gebruik maken van de actuele ledenvoordelen via je VerzekeringApp of vraag deze rechtstreeks aan via de informatieknop.