Iedereen rekent op jullie én jullie kunnen op ons rekenen!

Ben jij ook door ons verrast met zo’n leuk doosje of wil je gewoon meer weten? Leuk dat je een bezoek aan ons (bedrijf) brengt!

Covid-19 heeft de wereld op zijn kop gezet. De druk was nog nooit zo hoog in de zorg. Met ons bezoek willen wij al de zorgmedewerkers en bewoners op een leuke manier bedanken én bedenken. Dus dit leek ons wel een heel mooi moment om met een leuke kleine traktatie langs te gaan op 2 zorglocaties. Hiermee willen wij aandacht vragen voor het feit dat zorgmedewerkers ook eens op ons kunnen rekenen! Door onze samenwerking met Attens kunnen wij een hypotheek afsluiten, die speciaal en alleen bestemd is voor de (oud)medewerkers van de zorg. Zij stuitten vaak op moeilijkheden/onduidelijkheden bij het afsluiten van een hypotheek vanwege tijdelijke contracten, flexibele uren, opleidingstrajecten en noem het maar op… En juist daarom leek het ons zo leuk om eens wat extra’s terug te doen!

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Stuur ons een bericht (klik rechtsonderin) of bel gewoon naar 0164-785239. Wil je op voorhand meer algemene informatie, kijk ook gerust eens op www.attens.nl.

Wij kunnen vaak veel meer dan je denkt en zeker nu we deze speciale acceptatievoorwaarden kunnen volgen.

#benjijarts/specialist/onderzoeker/verpleegkundige(eventueelinopleiding)? #flexibeleuren #onregelmatigwerk #zorgmedewerker #PGGM&CO #Attens #ervaarhetzelf