Kleurplatenactie; win een Artis knuffel in lockdown!

Knuffelen mag niet, knuffels wel!

Zeker voor de kinderen om ons heen (ouders ook niet te vergeten?), zullen de komende weken weer een flinke verandering zijn. Om jullie te “helpen” kinderen op een leuke manier bezig te houden, organiseren wij daarom een Nh1816 ARTIS-kleurplatenactie!

Nh1816 & ARTIS kleurplatenactie
In ARTIS werd voor de lockdown de kinderfilm ‘Artis de Partis en Artis de Marsis op zoek naar planeet Sok’ getoond in het planetarium. Deze mascottes van ARTIS zijn nu zo eenzaam en krijgen daarom graag een plekje thuis ?.

Print de ARTIS-kleurplaat voor jouw (klein)kids, nichtjes/neefjes mogen ook meedoen, en vraag ze de kleurplaat zo mooi mogelijk in te kleuren of op een andere manier creatief te versieren. Lever hem voor 31-12-2020 in door een leuke/gekke/opvallende foto te maken, die je op onze VAN CRUGTEN ADVIES facebookpagina (https://www.facebook.com/vancrugtenadvies) zet of door ons in je bericht te taggen. Is dit lastig voor je, dan mag je de foto ook mailen naar info@vancrugtenadvies.nl.

Uit de inzendingen selecteren wij welke jonge talenten een ARTIS-knuffel hebben gewonnen en hierover zullen we de winnaars informeren.

DOWNLOAD HIER DE KLEURPLATEN

Veel kleurplezier en blijf ondertussen gezond!