Wat kunnen wij voor je doen?

Hypotheekadvies

Ben je bijvoorbeeld een starter of een doorstomer naar een andere woning? Wil je gaan verbouwen? Geïnteresseerd in ’t treffen van energiebesparende voorzieningen? Denk je eraan om een mantelzorgwoning aan te kopen? Heb je een 2e woning op het oog? Wil je kijken of het interessant is om je bestaande hypotheek te wijzigen of zelfs over te sluiten?  Of wil je gewoon een goed beeld van je financiële plaatje? Ik kijk graag vrijblijvend wat ik voor je kan betekenen!

Verzekeringen

Ook voor al je verzekeringen bij je bij ons aan ’t juiste adres. Of het nu om schadeverzekeringen of levensverzekeringen gaat, wij kunnen je overal in adviseren. Wist je trouwens dat je met meerdere verzekeringen in een pakket, pakketkorting krijgt? Dus door alle verzekeringen overzichtelijk bij elkaar onder te brengen, levert je dit gemak en ook nog eens voordeel op.

Hoe werken wij:

Stap1

Gratis vrijblijvend oriënteringsgesprek
We komen graag bij je langs om kennis te maken en je wensen, doelen, situatie en mogelijkheden te inventariseren. Aan de hand hiervan maken we een eerste berekening van je financiële mogelijkheden en de bijbehorende maandlasten.

Stap 2

Uitgebreid deskundig advies
Naar aanleiding van je concrete wensen hebben we een persoonlijk en duidelijk hypotheekgesprek. Hierbij laten we je exact zien wat de bijkomende kosten zijn en wat je maandlasten zullen gaan worden. We maken een selectie van hypotheekaanbieders op basis van de meest gunstige rentes en voorwaarden. En we brengen natuurlijk de situatie bij verschillende risico’s zoals overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en eerder stoppen met werken in beeld. Zorgeloos blijven wonen en leven is natuurlijk net zo belangrijk.

Stap 3

Hypotheek aanvraag
Wij begrijpen dat dit een zeer spannende periode voor je is dus we ontzorgen en begeleiden je tijdens dit hele proces. Vanaf het aanvragen van de hypotheekofferte, verzamelen van alle benodigde gegevens tot de controle van de notarisstukken in verband met aankoop van de woning. We helpen je zelfs bij je belastingaangifte en het regelen van je verzekeringen!

Stap 4

Nazorg en updates over interessante ontwikkelingen
Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste wijzigingen die interessant voor je zijn. En je kan altijd contact met ons opnemen over je hypotheek en eventuele vragen over bijvoorbeeld rente-aanpassingen en extra aflossingen in de toekomst.